Palvelut

Tilamme tarjoaa seuraavia palveluita:

  • Ruohikoiden niitot
  • Teiden ja pihojen lanaukset
  • Teiden ja pihojen talvihoito
  • Vesikuljetukset
  • Tilavierailut
  • Peltotyöt

Tarkemmat kuvaukset palveluista löydät alta. Pyydämme yhteydenotot tarjouspyynnöistä ja tiedusteluista ensisijaisesti yhteydenottolomakkeella. Vastaamme myös puhelimitse.

Ruohikoiden niitot

Tienlaitojen ja niittyjen niittäminen hoituu Krone AM 243 S niittokoneella, jonka tuloksena on tarkka ja siisti niittojälki. Niittokone soveltuu erinomaisesti laidunmaiden ja niittyjen niittämiseen.

Teiden ja pihojen lanaukset

Teiden ja pihojen lanaukseen löytyy kaksi perälevyä. Isommalla perälevyllä hoidamme tavalliset lanaukset ja pienemmällä perälevyllä pienten teiden ja pihojen lanaukset.

Teiden ja pihojen talvihoito

Hoidamme teiden ja pihojen lumenaurauksia.  Myös lumilinko käytössä kevyemmän lumen auraamiseen.

Vesikuljetukset

Toimitamme vettä 6000 litran vesisäiliöllä. Säiliöllä kuljetetaan vain puhdasta vettä, joten vesi sopii laadultaan esimerkiksi uima-altaan täyttämiseen.

Tilavierailut

Tilalta löytyy traktoreiden ja koneiden lisäksi lampaita, vuohia, kanoja, ankkoja ja kissoja. Sovittaessa järjestämme tilavierailuja, jolloin pääsette tutustumaan tilalla oleviin koneisiin, rakennuksiin ja eläimiin. Mahdollistamme myös metsäretkien tekemisen.

Peltotyöt

Tilalta löytyy VM300 aito suorakylvökone. Tilalla on myös muita muokkauskoneita. Ota yhteyttä mikäli kaipaat peltotöiden tekemistä urakkana.