Polttopuu

POLTTOPUUT LOPPUUNMYYTY!

Myymme koivuklapeja irtona sekä suursäkeissä 1,5 m³ erissä.  1,5 m³ suursäkin/irtoerän hinta 100€ (sis. Alv 24%) Huom! Perimme suursäkistä 20€ pantin. Pantti palautetaan asiakkaalle ehjää säkkiä vastaan. Myös pienemmät polttopuuerät onnistuvat sopimuksen mukaan. Polttopuut voit noutaa tilalta veloituksetta, tällöin polttopuut puretaan säkeistä valmiiksi asiakkaan peräkärryyn/lavalle. Polttopuut voidaan lastata asiakkaan kärryyn myös säkeissä, jolloin säkeistä peritään yllä mainitsemamme pantti. Myös polttopuun kotiinkuljetus onnistuu. Toimitamme polttopuuta pääsääntöisesti 30 km säteellä, josta veloitamme 30€ kuljetusmaksun. Jos asut kuljetusalueen ulkopuolella ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai puhelimitse. Polttopuun kuljettamisen ja hakemisen ajankohta sovitaan tilauskohtaisesti.

Polttopuu on kevään aikana katkaistu ja halkaistu klapikoneella. Polttopuiden pituus on noin 30-35 cm. Isoista puista syntyneet isot polttopuut on halkaistu toiseen kertaan, jotta polttopuut ovat sopivan kokoisia takan, uunin sekä saunan lämmittämiseen.

Polttopuiden kuivatus hoidetaan ulkotiloissa sateelta suojassa. Puut kuivataan vanhanaikasesti ilman sähkönkulutusta. Koivusta tehty polttopuu on kuivaa tulevaa talvea varten. Polttopuun kuivumista tarkkaillaan kosteusmittarilla. Heinäkuussa koivulle suoritettu mittaus antoi alle 12 %:n kosteuslukemia, joka on erittäin hyvä lukema ulkoilmassa kuivuneelle polttopuulle.

Polttopuihin käytettävä puu on kaadettu omasta lähimetsästä, myös polttopuun valmistus on suoritettu tilalla. Polttopuumme on siis täysin suomalainen tuote.

Pyydämme teitä olemaan yhteydessä ensisijaisesti yhteydenottolomakkeella, vastaamme myös puhelimitse.